BOUWEND NEDERLAND


BOUWEND NEDERLAND

UBS bouw is lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4500 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw.

NIEUWBOUW


Nieuwbouw vraagt niet alleen om een bouwkundig goed onderlegde aannemer en kwalitatief goed geschoolde medewerkers. Ook het communicatietraject tussen architect, overheden en de betrokken bouwplaats medewerkers is een belangrijke factor voor succes.

UBS bouw neemt u graag werk uit handen. Met onze praktijkervaring en kennis werken wij goed samen met de architect van uw bouwproject en met de betrokken gemeenten. Indien gewenst kunnen wij u begeleiden van ontwerp tot en met de uitvoering. UBS bouw regelt alles voor u, waardoor u zich niet druk hoeft te maken over de bouwkundige zaken rondom de nieuwbouw van uw pand.

Ook kunnen wij u in de ontwikkelingsfase bijstaan met budgettering en alternatieve oplossingen. Door onze breed ingevoerde contacten in de bouwwereld hebben wij een prima zicht op de laatste materiaal- en prijsontwikkelingen in de bouwsector.

 
 

Onze Partners