REFERENTIE

Referenties UBS Bouw:

André van Toorn

Wij wilden u nog even de complimenten geven en ook aan uw medewerkers.
Het resultaat ziet er echt super uit. Ik ben er tijdens diverse werkzaamheden bij geweest en heb gezien hoe uw medewerkers haar werk deden. Vooral de groep van Paul heeft uiterst correct gewerkt, zonder de rest uit te vlakken natuurlijk. Wij weten dat het soms niet meeviel betreffende enkele werkzaamheden en het is daarom dat ik wil laten weten dat het goed was, wanneer het niet goed was geweest, had u het ook gehoord..;) daar ben ik ook eerlijk in.
Fam. Van der Burght
Bedankt voor de prettige samenwerking . We zijn er erg blij mee!
Fam. Van den Heuvel
Vanwege scheurvorming in de binnen en buitenmuur van onze woning, heeft u opdracht gekregen dit te repareren. Vanwege een combinatie van diverse deelopdrachten heeft het wel even  geduurd, maar het resultaat is geweldig. Daarvoor zijn wij u zeer erkentelijk. Ook de stukadoors zijn we dank verschuldigd voor het goede werk dat zij hebben afgeleverd. Hartelijk dank voor uw uitvoering van de noodzakelijke werkzaamheden.
Familie Bijnsdorp
Het grote werk is gedaan. Het afschot van de douchevloer dat problemen gaf in onze nieuw gebouwde woning is hersteld.
De oude vloer eruit, de afvoer aanpassen en een nieuwe tegelvloer heeft dit mooie resultaat opgeleverd. zie bijgaande foto’s Ook dank aan Maarten, een echte vakman die oog heeft voor keurig werk... Lees verder »
Dennis Veeling
Wij zijn erg blij met het resultaat! Zowel de kwaliteit van het werk, de communicatie met ons vooraf, tijdens en na de werkzaamheden, als ook de uitvoering van de klus (netheid en het opruimen van de spullen achteraf) zijn zeer goed gedaan!
Michel en Anke van Ginkel, Nieuw Bergen
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de uitgevoerde herstelwerkzaamheden en de geleverde service. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat.
Fam. van der Weele, Nederwetten
Onlangs is 1 van uw medewerkers bij ons (in Nederwetten-Nuenen) aan de slag geweest met het herstellen van een loze pvc-leiding. Daar zagen we een beetje tegenop, omdat het probleem zich in de badkamer achter 1 van de wandtegels bevond... Lees verder »
J.W. van Kilsdonk,, Beek en Donk
Na melding door mij van een probleem met het schilderwerk van de dakkapel van onze woning bij Woningborg, werd uw bedrijf ingeschakeld om de “klacht” te beoordelen en eventueel het herstel ter hand te nemen.... Lees verder »
W. van den Oetelaar
Allereerst wil ik aangeven dat ik blij ben dat de werkzaamheden op deze manier zijn opgepakt en afgerond. Ook wil ik mijn complimenten uitspreken voor de bouwers. Ze hebben netjes gewerkt en zijn de afspraken nagekomen. Lees verder »
ESLR Holding B.V.
Ik ben ter plaatse geweest, om de herstelwerkzaamheden te bekijken. De werkzaamheden zijn snel en tot tevredenheid uitgevoerd. Dank voor uw snelle en professionele aanpak, wij zullen dan ook niet nalaten in voorkomend geval met u in contact te treden. Lees verder »Overige referenties


Dhr. vd Beurcht
Opdrachtgever verbouwing winkelruimte Auping Nijmegen
  Dhr. Wondergum
Opdrachtgever verbouwing restaurant Senor PP
  Dhr. Gradussen
Architect van Gradussen Architecten te Nijmegen

 
 
Dhr. Donkers
Architect van Studio 412 te Eindhoven
  Fam. Andre
Opdrachtgevers nieuwbouw woonhuis te Uden
  Fam. de Waal
Opdrachtgevers nieuwbouw woonhuis te Uden

 
 
Willian en Marijke van Oosteren
Opdrachtgevers nieuwbouw woonhuis te Schaijk
  Cor en Anja de Vries
Opdrachtgevers nieuwbouw woonhuis te Ravenstein